Lösenord

Det här är en numera delvis lösenordsskyddad blogg. Jaha, tänker du som läser. Kanske du redan, innan denna mening ens är färdigläst, hunnit klicka dig vidare. För bara ordet l-ö-s-e-n-o-r-d-s-s-k-y-d-d-a-d får dig att känna murarna, klubben för inbördes beundran-känsla, utanför och kanske även ointresserad.

Läser du det här, kanske du är en ny läsare som råkat komma in på min blogg av en slump nyligen eller kanske du i hemlighet läst här länge, följt mig och nu råkat notera att hoppsan, vissa inlägg är tydligen låsta. Då kanske du tänker, jag vågar inte maila och fråga om lösen, hon känner inte mig, hon kommer tycka jag är konstig, tänk om jag förväntas bli en aktiv läsare som kommenterar och grejar om jag får lösenord, det vill jag inte, jag vill fortsätta läsa hemligt och utan krav. Då säger jag, maila mig om lösen så kommer du högst antagligen att få det!

Många inlägg blir naturligtvis även fortsättningsvis ”öppna” och lättillgängliga. Vill du ha tillgång till även de andra, skicka iväg ett mail på anne.vh76@hotmail.com så ska vi se vad vi kan göra….

När jag började skriva den här bloggen var det huvudsakliga syftet att hålla de nära och kära där hemma i fäderneslandet underrättade och uppdaterade med hur vårt liv och vardag här borta i landet i väst såg ut. Under årens lopp har mycket hänt, bloggen har gett nya kontakter, öppnat upp för en helt nya värld och även syftet med bloggen har förändrats. Det handlar inte längre bara om att rapportera och berätta, utan även för mig att kunna ventilera mer personligt. Idag är bloggen kanske mest till för alla nya vänner och läsare. Alla de jag inte känner. För ibland kan det vara skönare, enklare och lättare skriva och diskutera saker med människor man inte känner… Kärnan är så klart fortfarande densamma, men mycket har ändrats.

Problem nå mig på mailen? Lämna en kommentar här, så ska vi se vad vi kan göra.

Annonser

1 thought on “Lösenord”

  1. Efter en så pass lang tid som i slutet av förra aret undrar jag hur det går för er.

    Mina tankar har gått till er vid olika tillfällen.

    Hoppas att allt är väl med er och ert lilla barn.

    Margoth i Californien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s